Opvoedondersteuner

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Opvoedondersteuner?

Een opvoedondersteuner is gespecialiseerd in het begeleiden van ouders en kinderen met betrekking tot de opvoeding. Het hoeft overigens niet altijd te gaan om grote gedragsproblemen omdat een opvoedondersteuner ook ingezet kan worden voor tijdelijke ondersteuning of het geven van advies. Daarnaast kan een opvoedondersteuner ook aanwezig zijn bij consultatiebureau, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en scholen om algemeen advies te geven. De meeste opvoedondersteuners geven ook regelmatig cursussen aan ouders waarin diverse tips en ideeën gedeeld worden met betrekking tot de opvoeding van kinderen.

Lees verder...

Opleiding tot Opvoedondersteuner

Welke opleiding is nodig om Opvoedondersteuner te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Opvoedondersteuner? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Opvoedondersteuner

Wat is het salaris en tarief van een Opvoedondersteuner? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Opvoedondersteuner in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl