InInstallatiebedrijf Mota

BedrijfInInstallatiebedrijf Mota
ProfielDeze pagina is 516 keer bekeken.
AdresEleveldstraat 15
2545 KE Den haag

+31640314977
ContactStuur InInstallatiebedrijf Mota een bericht

Bedrijfsinformatie

Mota Installatiebedrijf is opgericht op 2001 en voert werkzaamheden uit in Den Haag en omgeving. Ons werkzaamheden bestaan uit loodgieterswerk, centrale verwarming, dakwerk, rioolwerk en het verhelpen van storingen aan uw cv ketel.

Maar wij kunnen ook uw badkamer of gehele woning renoveren tegen een scherpe prijs, hiervoor kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend offerte of advies.

Loodgieters- en installatiewerk

Installatiebedrijf MOTA is specialist in loodgieters- en installatiewerk. Vanuit Den Haag helpen wij klanten in onze stad, Scheveningen en andere plaatsen in de Randstad met al hun installatie- en onderhoudswerkzaamheden. Dat doen wij tegen een scherpe prijs. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer laten renoveren of vloerverwarming aanleggen? Of heeft u een verstopping in de afvoer of het riool en wilt u graag snel geholpen worden? Neem contact op met installatiebedrijf MOTA in Den Haag en wij geven u snel een offerte op maat.

Wat kan Installatiebedrijf MOTA voor u doen?

Wij zijn er voor iedereen in Den Haag: zowel voor woningstichtingen, vve’s, particuliere huiseigenaren en bedrijven. Wij maken voor iedere klus een offerte op maat, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. U kunt bij ons terecht voor:

Waterleidingen aanleggen of vervangen
Gasleidingen aanleggen of vervangen
Centrale verwarming installeren
Cv-ketel vervangen
Vloerverwarming aanleggen
Badkamer renoveren
Riool of afvoer ontstoppen
Dakwerkzaamheden
Totale woningrenovatie
Spoedreparaties

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van InInstallatiebedrijf Mota

Contact

Stuur InInstallatiebedrijf Mota een bericht

Mijnzzp.nl