Independent Workforce

BedrijfIndependent Workforce
ProfielDeze pagina is 485 keer bekeken.
AdresCharlevillehof 15
5627DG Eindhoven

0402367920
ContactStuur Independent Workforce een bericht

Avatar van Independent Workforce

Bedrijfsinformatie

Wij laten mensen zien hoe ze door op een andere manier te werken, de stap kunnen maken van loondienst naar (meer) zelfstandigheid. Serieus werken, maar dan ook je eigen werktijden bepalen, werken vanuit huis of waar je wilt, je passie weer vinden en werk doen waar je écht voldoening van krijgt en daarmee een inkomen verdienen wat minimaal gelijk is aan je (baan)inkomen of meer dan dat. Kortom: vrijheid en onafhankelijkheid. 

Dit houdt in dat wij werken met gedreven, ambitieuze, sociale collega's met zeer uiteenlopende achtergronden. De meeste van onze collega's hebben in eerste instantie een baan, wat ze combineren met (parttime) samenwerken met ons.

Persoonlijke ontwikkeling en professionele ondersteuning vinden wij heel belangrijk. Op een prettige, open manier samenwerken en blijven leren ook. De communicatielijnen zijn daardoor heel kort, de sfeer energiek en positief. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en tempo en krijgt alle ondersteuning om succesvol te zijn. 
 

Beroep(en)

Contact

Stuur Independent Workforce een bericht

Mijnzzp.nl

Freelance recruiter, mentor en trainer € 1

Vind jij het leuk om de perfecte match te helpen creëren tussen een werkzoekende en zijn/haar nieuwe uitdaging? Wij ook! Wegens groei zijn we op zoek een nieuwe collega die het leuk vindt om naast zijn/haar zzp-opdrachten met ons samen te werken, ondernemersvaardigheden over te dragen aan mensen die de overstap willen maken van loondienst naar zelfstandigheid en daarmee een extra inkomen te c...

Mijnzzp.nl

di, 20 mrt 2018 - Zonder categorie