Image Companion

BedrijfImage Companion
ProfielDeze pagina is 5131 keer bekeken.
AdresDoornenburg 58
2402 KE Alphen aan den Rijn

0172-530590
ContactStuur Image Companion een bericht

Image Companion

Profielpagina

Image Companion

Bedrijfsinformatie

Leiderschap op hakken

Vrouwen worden structureel niet op waarde geschat en ondergewaardeerd. Ik werk met hen aan hun non-verbale communicatie en Personal Branding. Beide zijn gereedschappen voor beïnvloeding. Met mijn bijdrage drukken vrouwen duidelijker hun waarde uit, en ontwikkelen nieuw gedrag om hun impact te vergroten. Op die manier behalen ze hun persoonlijke en professionele doelen sneller en met meer gemak.
 

Image Companion is een partner voor MBO scholen bij de ontwikkeling van het keuzedeel Imagestyling, en verzorgt lesplan, lesboek, docententraining en werkmaterialen om dit keuzedeel in korte tijd op te zetten.

Is een Opleiding Imagostyling iets voor je?

Mensen helpen met het ontwikkelen van hun persoonlijke stijl? Professionals begeleiden om meer succes te hebben?

Image Companion is de enige opleider in Nederland met een Internationale certificering en geaccrediteerde trainingen. Ik verzorg opleidingen in Imagestyling, Kleuradvisering, Persoonlijke Styling en Personal Branding. Met een opleiding bij Image Companion maak je je droom om mensen te stylen waar.

 

Ondernemende vrouwen kunnen voor SEO zoekwoorden onderzoek bij mij terecht. Ook een manier om je zichtbaarheid te vergroten, maar dan online met je bedrijf. 

 

 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Image CompanionAfbeelding van Image CompanionAfbeelding van Image Companion

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Image Companion een bericht

Mijnzzp.nl