De Fraude Experts

BedrijfDe Fraude Experts
ProfielDeze pagina is 3805 keer bekeken.
AdresPostbus 198
3800 AD Amersfoort

033-750 8 775
ContactStuur De Fraude Experts een bericht

De Fraude Experts

Profielpagina

De Fraude Experts

Bedrijfsinformatie

Welkom bij De Fraude Experts ®, gespecialiseerd in de uitvoering van (interne) fraudeonderzoeken en de levering van preventieve diensten om uw organisatie sterker te maken tegen negatieve elementen, elementen die het plezier in ondernemen kunnen ondermijnen.

De gevaren van criminele invloeden van buitenaf zijn over het algemeen genoegzaam bekend en er wordt ruim aandacht besteed aan de bescherming daartegen. Minder bekend zijn de gevaren van binnenuit. Te vaak worden ondernemers in hun vertrouwen geschaad die zij aan hun medewerkers hebben geschonken. Jaarlijks loopt de schade door interne bedrijfsfraude in Nederland op tot 5 tot 6 miljard euro, geld dat onder de ogen van ondernemend Nederland verdwijnt, vaak zelfs zonder dat dit onmiddellijk opvalt.

Uw medewerkers zijn uit op uw geld, uw goederen, misbruiken de werktijd of weten voordeel te halen uit uw bedrijfsinformatie. We hebben nogal de neiging om te veronderstellen dat dit in onze eigen organisatie niet zal gebeuren, dat het een probleem is dat alleen anderen overkomt. Niets is minder waar. En als het zich dan voordoet? De regelgeving over (rechtmatige) bewijsverzameling, de arbeidsrechtelijke bescherming van werknemers en de beperkte bereidheid van de overige werknemers om u met informatie bij te staan, maken dat u zich in een wespennest bevindt. Professionele ondersteuning is dan een must. Helemaal omdat in ontslagzaken steeds serieuzer gekeken wordt naar uw rol, hoe u de kwestie heeft aangepakt en of de aanpak en afhandeling wel volgens de regels is gegaan.

Op deze website treft u onder andere informatie aan over de diensten van De Fraude Experts ®, over onze visie over integriteit en niet in de laatste plaats hoe u in contact kunt treden om uw probleem bespreekbaar te maken; de eerste stap richting de oplossing. Want in de keten van verantwoordelijkheid om de schade van 5 tot 6 miljard euro per jaar terug te dringen bent U de eerste schakel.

Fraude-expert met de specialismen:

*interne diefstalonderzoeken
*fraudeonderzoeken
*digitaal/administratief onderzoek
*pre-employment screeningen
*tijdfraude
*verzuimfraude
*risico-analyse
*preventieve adviezen

Deze diensten worden door heel Nederland uitgevoerd.

Beroep(en)

Contact

Stuur De Fraude Experts een bericht

Mijnzzp.nl