Hubion Marketing

BedrijfHubion Marketing
ProfielDeze pagina is 696 keer bekeken.
AdresHet Elferman 29
7591 WC Denekamp
ContactStuur Hubion Marketing een bericht

Hubion Marketing

Profielpagina

Hubion Marketing

Bedrijfsinformatie

Hubion is de online marketing specialist op het gebied van zoekmachine adverterenzoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie. Ruim 10 jaar ervaring, no-nonsense werkwijze en passie voor online marketing is het recept om het maximale online resultaat voor klanten te realiseren. Hulp BiOnline is dan ook waar Hubion voor staat.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, maakt het mogelijk om jouw specifieke en relevante doelgroep te bereiken met advertenties. De meesten kennen de betaalde advertenties in zoekmachines, maar met zoekmachine adverteren is meer mogelijk. Denk aan het bereiken van je doelgroep middels banners via het displaynetwerk om interesse op te wekken, of middels remarketing ervoor zorgen dat je onder de aandacht blijft bij jouw doelgroep. En als je ook je producten online verkoopt dan is de inzet van Google Shopping, of het onlangs gelanceerde Bing Shopping, onmisbaar als kanaal om online omzet te realiseren.

Werkwijze bij zoekmachine adverteren

De werkwijze en aanpak van Hubion bij de inzet van zoekmachine adverteren is om samen de juiste verwachting te scheppen en gewenste doelen vast te stellen. Samen inventariseren we de relevante zoekwoorden die populair zijn als zoekopdrachten bij jouw doelgroep. Wanneer er een zoekopdracht plaatsvindt zal een relevante advertentie, die we tevens samen bepalen, zichtbaar zijn voor de zoeker. Pas als de zoeker op jouw advertentie klikt worden kosten in rekening gebracht. Afhankelijk van de branche en het zoekwoord kunnen advertenties al vanaf € 0,05 per klik ingezet worden. Om het budget te bewaken stellen we een daglimiet in. Op deze manier betaal je dus nooit meer dan je wilt en is het mogelijk om zoekmachine adverteren in te zetten binnen alle budgetten.

Neem geheel vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden voor de optimale inzet van online marketing samen met Hubion.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Hubion Marketing

Contact

Stuur Hubion Marketing een bericht

Mijnzzp.nl