Evenementenbeveiliging

Deze pagina bevat extra informatie van HSR Security B.V..

HSR Security B.V.

Bij elk evenement moet de veiligheid gewaarborgd zijn. Voor het treffen van deze veiligheidsmaatregelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het beveiligen van de kleinere evenementen zoals congressen, beurzen, open dagen, introducties, openingen en bedrijfsfeesten. Onder de kleinere evenementen verstaan wij evenementen met een bezoekersaantal tot 2500 bezoekers. Dit geldt voor evenementen zowel binnen als buiten.

Voor elk evenement zal een beveiligingsplan opgesteld worden, waarin alles tot in detail nauwkeurig vermeld zal staan. In dit plan wordt gekeken naar de risico's en aan de hand hiervan wordt genoteerd welke materialen, apparatuur en hoeveel beveiligingsmedewerkers er ingezet moeten worden. Vanzelfsprekend zal er regelmatig overleg met onze opdrachtgevers plaats vinden.

Onze medewerkers zijn allemaal in het bezit van het EHBO-diploma met reanimatie aantekening en/of het certificaat bedrijfshulpverlener (BHV), mogelijk met het certificaat AED (Ervaring met een Defibrillator).

Tevens bieden wij onze opdrachtgevers de keuze uit verschillende kledingopties, variërend van casual beveiligingskleding tot een kostuum.

Mijnzzp.nl