HPB

BedrijfHPB
ProfielDeze pagina is 1341 keer bekeken.
Adresvan Geunslaan 30
3843 CZ Harderwijk

0341433650
ContactStuur HPB een bericht

HPB

Profielpagina

HPB

Bedrijfsinformatie

Beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in beveiliging met (dienst)honden!

Onze diensthonden

Onze diensthonden zijn allemaal gecertificeerd volgens de normen van De Nederlandse Bond voor de Diensthonden (DNvdH). Op zowel objecten als evenementen zijn onze honden net dat beetje extra wat men nodig kan hebben. Daarnaast zijn ze ook uitstekend inzetbaar op zowel industrie als bouw terreinen in de nachtelijke uren.

Door wekelijks te trainen ontstaat er een sterke en betrouwbare band tussen hondengeleider en hond. Hierdoor kunnen praktijk situaties sneller en beter ingeschat worden, en kunnen wij de kwaliteit van onze hondenbrigade waarborgen.

Diensten

Object, bouw, honden en AD-Hoc.

HPB, gevestigd in Harderwijk is een ervaren beveiligingsbedrijf die haar werkwaamheden verricht door heel Nederland. Wij specialiseren ons in het bewaken van objecten, evenementen, bouwplaatsen, havens en begrafenissen.

Door duidelijk te communiceren en te schakelen naar een strenge aanpak indien de situatie hier om vraagt, beschikken we over de capaciteit onbevoegde personen te signaleren of af te schrikken. 

Bij het leveren van de juiste beveiliging van uw situatie stellen wij graag een geschikt veiligheidsplan voor u op die aansluit bij uw eisen.

Het gebruik van de hondenbrigade schrikt eventuele onrustzaaiers direct af en creeert een veiligere situatie voor zowel hond en begeleider als opdrachtgever. Tevens zijn honden met hun geweldige reukvermogen de perfecte oplossing voor het opsporen van personen of verloren objecten.

Beroep(en)

Contact

Stuur HPB een bericht

Mijnzzp.nl