Garage Tom Gielis Weert

BedrijfGarage Tom Gielis Weert
ProfielDeze pagina is 730 keer bekeken.
AdresLeukerstraat 19B
6004RD Weert

06-21435196
ContactStuur Garage Tom Gielis Weert een bericht

Bedrijfsinformatie

In onze moderne, ruime autogarage in Weert bent u altijd van harte welkom. Wij bieden u graag een service die u ergens anders niet gauw zult vinden. Wij hechten veel waarde aan prettig persoonlijk contact en dat zult u merken aan de manier waarop u begeleid wordt door ons, ongeacht de reden van uw bezoek. Dankzij de moderne apparatuur in onze autogarage in Weert kunnen wij voor elke auto voorzien in het onderhoud en de reparatie. Ons gekwalificeerd personeel gaat altijd op een uiterst professionele manier te werk. Wij zijn niet merkgebonden, maar zijn beschikbaar voor iedereen en elk type auto. 

Door eenvoud, efficient werken en korte communicatielijnen weet Garage Tom Gielis zich keer op keer te onderscheiden. Het zorgt ervoor dat we de kosten laag kunnen houden en toch garagnt kunnen staan voor uitstekende kwaliteit. Onze klanten waarderen dat! De door onze garage ingekochte auto's kunt u in alle rust bij ons op locatie komen bekijken. Al onze auto's zijn vantevoren grondig gereinigd en hebben een technische controle ondergaan.

Bij Garage Tom Gielis staan we elke dag voor u klaar. Of het nu gaat om het uitvoeren van een reparatie aan uw auto of om de inkoop of verkoop van een auto, we vinden altijd een oplossing voor u, zodat u uiteindelijk veilig weer op weg kunt. We zijn nooit te beroerd om u van advies te voorzien als u even snekl een korte stop maakt bij onze garage. Voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw auto kunt u het beste even bellen voor een afspraak.

Beroep(en)

Contact

Stuur Garage Tom Gielis Weert een bericht

Mijnzzp.nl