Easy Import

BedrijfEasy Import
ProfielDeze pagina is 895 keer bekeken.
AdresRaasdorperweg 54
1175 KX Lijnden

023 205 2090
ContactStuur Easy Import een bericht

Easy Import

Profielpagina

Easy Import

Bedrijfsinformatie

Easy Import helpt particulieren en ondernemers om de droom auto van over de grens of overzees naar Nederland te halen. De meeste voertuigen komen uit Duitsland, maar ook steeds meer invoer zien we van Belgische auto's. Voor liefhebbers is import uit Noord-Amerika ook mogelijk. Easy Import ondersteunt van A tot en met Z. Denk aan zaken als, documentatie, berekening van de BPM, transport en kentekens. Het gaat echter niet alleen om auto's. Ook campers en motoren kunnen ingevoerd worden.

Benieuwd wat de kosten zouden zijn voor de invoer van het voertuig die jij op het oog hebt? Raadpleeg kosteloos en vrijblijvend onze kosten berekening dienst, te vinden hier. Je ontvangt een kosten overzicht incl. een optimale BPM berekening.

Geen idee waar je moet beginnen? Raadpleeg dan dit artikel over de beste auto advertentie platformen bij onze oosterburen.

Meer details over alle stappen die komen kijken bij het importeren van een Duitse auto vindt je in dit blogbericht. Er komen vier stappen bij kijken, zoeken op Duitse auto advertentie platformen, dan kosten berekenen en papieren controleren, de derde stap is het daadwerkelijke kopen, en ten slotte, de invoer.

Mogen wij jouw volgende auto importeren?

Easy Import is in 2007 als zelfstandig onderdeel van DNS Automotive uit Hoofddorp begonnen.

Oprichter Dennis de Groot merkte bij het importeren van zijn eigen auto dat er destijds nog vrij weinig bekend was over het importeren van auto’s. Dit zorgde ervoor dat het importeren van auto’s voor velen vaak een langdurig en omslachtig verhaal werd.

Uit de opgedane praktijkervaring is Easy Import ontstaan. Wat klein begon is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die op dit moment jaarlijks meer dan 700 auto’s importeert.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Easy Import een bericht

Mijnzzp.nl