DB Promotie

BedrijfDB Promotie
ProfielDeze pagina is 813 keer bekeken.
AdresCapellestraat, 118
8331 LB Steenwijk

0612537253
ContactStuur DB Promotie een bericht
Extra informatiewebsites

DB Promotie

Profielpagina

DB Promotie

Bedrijfsinformatie

DB Promotie is een full-service internetdrukkerij. We beschikken over een groot assortiment aan grafische papierproducten en kunnen veelal alles voor u produceren.

DRUKWERK
Ook voor kleine aantallen drukwerk kunt u terecht bij DB Promotie. Bijvoorbeeld flyers voor een evenement, uitnodigingen en ook visitekaartjes. Hiermee kunnen we niet alleen bedrijven maar ook de consument van dienst zijn. Het ontwerp biedt u zelf aan of wordt gemaakt op onze DTP afdeling. Digitaal drukwerk van hoogwaardige kwaliteit!

VORMGEVING
Vormgeving is het ontwerpen van logo’s en huisstijlen die gebruikt worden op allerlei gedrukt (promotie)materiaal. Voor bedrijven bij hun zakelijk drukwerk als visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en promotiemateriaal. Ook als organisatie, vereniging, stichting of particuliere klant kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een flyer, poster of krant voor uw evenement alsook uitnodigingen, kaartjes en ander drukwerk in grote en kleine aantallen.

Behalve drukwerk kunnen wij ook ander promotiemateriaal voor u verzorgen. Promotie spandoeken leverbaar in diverse soorten en maten met elke afbeelding en tekst die uw wenst. Of een roll-up banner die snel en makkelijk te plaatsen is. Maar ook reclame/info-borden, vlaggen en kleding behoort tot de mogelijkheden.

WEBSITES EN SOCIAL MEDIA

Communicatie en nieuwe media, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uw website moet ingericht zijn voor de moderne communicatiemiddelen zodat het goed te bekijken en te lezen is.
Wij helpen u daar graag mee. 

FOTOGRAFIE

DB Promotie maakt foto’s vanuit een nieuw perspectief: de hoogte. Wij zijn gespecialiseerd in fotografie. Wilt u graag een uniek beeld van bijvoorbeeld uw huis, bedrijfspand, bouwproject, evenement of feest?
DB Promotie schiet met behulp van professionele apparatuur de perfecte luchtfoto.

DB Promotie: Uw fotograaf
Wij beschikken over de nieuwste apparatuur waardoor wij altijd snel en adequaat professionele beelden af kunnen leveren. DB Promotie vliegt met de DJI mavic Pro. Een drone die speciaal ontworpen is voor professioneel gebruik. De camera die in de drone is gemonteerd schiet haarscherpe beelden en kan bovendien ook schitterende 4K videobeelden vastleggen.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van DB Promotie

Contact

Volgen op Twitter

Stuur DB Promotie een bericht

Mijnzzp.nl