Cadmus Financial Group BV

BedrijfCadmus Financial Group BV
ProfielDeze pagina is 788 keer bekeken.
AdresAkerstraat-Noord 150
6431 HR Hoensbroek

0455219598
ContactStuur Cadmus Financial Group BV een bericht

Bedrijfsinformatie

Het onafhankelijk financieel adviesbureau van Limburg. Hulp nodig bij het bemiddelen van leningen, pensioenen, verzekeringen of hypotheken? Neem dan vrijblijvend contact op met Cadmus Financial Group BV.

De diensten van Cadmus Financial Group BV

Als professioneel en onafhankelijk adviesbureau staat Cadmus Financial Group BV garant voor diverse diensten. Wij onderscheiden ons onder andere op diensten gerelateerd aan verzekeringen, hypotheken en financieringen. Dankzij vele jaren ervaring en een breed netwerk, bestaande uit vaste partners, hebben wij reeds veel particulieren en ondernemers mogen helpen. In veelvoud bieden wij onze diensten aan bij MKB kantoren tot maximaal 10 personen. Met behulp van onze proactieve aanpak en de toepassing van de meest recente kennis en marktontwikkelingen zoeken we doelgericht naar de meest geschikte oplossing voor zowel particulieren als ondernemers. Op deze pagina kunt u kennismaken met een greep uit ons dienstenpakket.

Verzekeringen

Door gebruik te maken van verzekeringen kunt u zichzelf behoeden van extra kosten bij het geval van schade, diefstal of ziekte. Verzekeringen zijn er in tal van verschillende soorten en maten. Het is echter van belang dat u zich uitsluitend verzekerd voor de zaken waarvoor u daadwerkelijk verzekerd dient te zijn. Hierbij is het tevens raadzaam om verzekeringen te vergelijken. Op deze manier voorkomt u dat u onnodig teveel geld gaat betalen voor uw verzekeringen. Laat u adviseren door Cadmus Financial Group BV, ontdek welke verzekeringen het meest geschikt zijn voor uw situatie én voorkom dat u onnodig teveel gaat betalen.

Financieringen

Het lenen van geld is vandaag de dag op steeds meer plekken mogelijk. Door een financiering af te sluiten kunt u ervoor zorgen dat u op zowel korte als lange termijn zaken kunt financieren. Het is hierbij belangrijk om inzicht te krijgen in de hoeveelheid die u daadwerkelijk kunt financieren. Het afsluiten van een financiering die u financieel gezien niet kunt dragen is zodoende ook erg onverstandig. Met behulp van Cadmus Financial Group BV kunt u een bedrag financieren dat perfect aansluit op uw situatie. Ook profiteert u van onze standaard lage rentes en u voorkomt op deze manier de confrontatie met onaangename (financiële) verrassingen.

Beroep(en)

Contact

Stuur Cadmus Financial Group BV een bericht

Mijnzzp.nl