CR8 Vastgoed

BedrijfCR8 Vastgoed
ProfielDeze pagina is 3419 keer bekeken.
AdresAntoniuslaan 1A
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht

078-8430194
ContactStuur CR8 Vastgoed een bericht
Extra informatievvebeheer

CR8 Vastgoed

Profielpagina

CR8 Vastgoed

Bedrijfsinformatie

CR8 Vastgoed is een zeer betrokken en slagvaardige organisatie waarbij u als opdrachtgever centraal staat. Onze kennis en ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, vastgoedmanagement en VvE beheer staan borg voor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Vastgoed: onze expertise

Vanuit Hendrik-Ido-Ambacht opereren wij landelijk met een focus op Rotterdam en de Drechtsteden. Hierbij richten wij ons op het beheer van commercieel vastgoed:kantoren, winkels, logistiek en overige bedrijfsruimten maar eveneens op het beheer van woningen of combinaties hiervan. Door de grootte van onze organisatie zijn wij flexibel en in staat snel te reageren. Wij doen dit voor de (kleine) particuliere belegger/eigenaar en voor de grotere institutionele belegger.

Naast dat wij werkzaamheden voor beleggers en huiseigenaren verrichten doen wij dit ook voor huurders van commercieel vastgoed. Transparantie en samenwerking tussen beleggers en huurders leiden uiteindelijk tot een win-win situatie. Onze werkzaamheden houden niet op bij het ‘op de stenen passen’  maar gaan verder, verder dan andere aanbieders.  Pro-actief is in deze markt en tijd een vereiste en wordt gekenmerkt door creativiteit en doorzettingsvermogen. U mag dit ook van ons verwachten!

De dagelijkse zorg van uw vastgoed nemen wij volledig uit handen

De dagelijkse zorg rondom uw vastgoed kunnen wij volledig voor u uit handen nemen. Daarbij maakt het niet uit of deze portefeuille nu bestaat uit één pand, een winkelcentrum of meerdere panden.  Wij zullen alle kansen en mogelijkheden, die bijdragen aan verbetering van het rendement, rondom uw vastgoedportefeuille maximaal benutten en risico’s, in overleg met u zoveel mogelijk  elimineren.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van CR8 VastgoedAfbeelding van CR8 VastgoedAfbeelding van CR8 Vastgoed

Contact

Volgen op Twitter

Stuur CR8 Vastgoed een bericht

Mijnzzp.nl