CR8 Vastgoed

BedrijfCR8 Vastgoed
ProfielDeze pagina is 3167 keer bekeken.
AdresAntoniuslaan 1A
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht

078-8430194
ContactStuur CR8 Vastgoed een bericht
Extra informatievvebeheer

vvebeheer

Deze pagina bevat extra informatie van CR8 Vastgoed.

CR8 Vastgoed

VVE staat voor Vereniging van Eigenaren.  Wie eigenaar van een koopappartement is, wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Dat lidmaatschap is een wettelijke verplichting. Pas als u uw appartement (en daarmee het appartementsrecht) hebt verkocht én de overdracht aan de nieuwe eigenaar door de notaris is geregeld, bent u geen lid meer van de VvE.

Wat doet een VvE?
 De VVE behartigt de gemeenschappelijke belangen van woning- en winkeleigenaren in een gebouw en is verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw en de bijbehorende grond. Iedere woning is anders en iedere VvE kent haar unieke wensen als het neerkomt op beheer. CR8 Vastgoed biedt een professioneel product gericht op de wensen binnen uw VvE. CR8 Vastgoed neemt uw werk uit handen. Onze doelstelling daarbij is dat u, als eigenaar, blijvend kunt genieten van uw woning en woonomgeving, zonder zich zorgen te maken over het beheer en onderhoud van uw woning. De standaard werkzaamheden omvatten de volgende:

Naast deze werkzaamheden zijn binnen ons VvE-beheer een aantal kernwaarden van toepassing.

Pro-actief; wij vinden het belangrijk om u als klant blijvend te informeren en te adviseren. Of het nu gaat om ‘verduurzaming’ van uw woning en daar mee (mogelijk) samenhangende besparing  of om (nieuwe) subsidieregelingen, wij zullen de markt op de voet volgen en waar nodig u informeren.

Transparantie;  transparantie in alle beschikbare gegevens maar ook transparantie in communicatie.  Dit betekent dat u te allen tijde inzicht heeft in uw gegevens en dat u te maken heeft met één aanspreekpunt binnen onze organisatie

Afspraak is afspraak; juist voor een zorgeloos beheer van een Vereniging van Eigenaren is het voor ons vanzelfsprekend dat gemaakte afspraken met eigenaars, bestuur en leveranciers consequent worden nagekomen.

Deskundig en onafhankelijk;  als organisatie stellen wij hoge eisen aan onze eigen deskundigheid en professionaliteit  maar ook van de leveranciers die werkzaamheden in opdracht van de VvE vervullen. Kostenbewust zonder verlies van kwaliteit is voor ons een vereiste.

Mocht u meer informatie willen ontvangen of heeft u liever een persoonlijk gesprek, neemt u dan contact met ons op.

Mijnzzp.nl