Bernadette Wilms Systemisch Werk en Opstellingen

BedrijfBernadette Wilms Systemisch Werk en Opstellingen
ProfielDeze pagina is 44 keer bekeken.
AdresMorgenroodweg 2 2
7695 TS Bruchterveld

0655145874
ContactStuur Bernadette Wilms Systemisch Werk en Opstellingen een bericht

Bedrijfsinformatie

Loop je vast in je werk en/of privésituatie? Heb je het gevoel dat belemmerende patronen zich steeds blijven herhalen? Ervaar je fysieke en/of mentale klachten die telkens terugkeren of blijvend lijken? Door dieper in te gaan op de dynamiek van jouw familie- of organisatiesysteem pakken we de kern van de problematiek aan. Systemisch werk kan leiden tot inzicht, acceptatie en een sleutel tot oplossingen.

Ik ben Bernadette Wilms, coach in Systemisch Werk en facilitator van Opstellingen. Mensen met wie ik heb mogen werken ervaren mijn sessies als integer, veilig, confronterend en bevrijdend.

Om tot de kern van de problematiek te komen, hanteer ik verschillende tools of combinaties daarvan. De keuze hierin hangt af van de hulpvraag, het soort problematiek en de situatie en wensen van de cliënt. Zo werk ik met opstellingen en daarbij behorende coaching trajecten. Een opstelling is een dynamisch ruimtelijk afbeelding van de werkelijke situatie. Dit kan één op één, vaak met behulp van tafelopstellingen met poppetjes of vloerankers, maar ook faciliteer ik grotere groepsopstellingen met behulp van representanten.

De ene methode is niet per definitie doeltreffender dan de andere, maar de één kan wel passender zijn dan de ander. Ik faciliteer opstellingen in diverse soorten, te denken aan familieopstellingen, organisatieopstellingen, systeemopstellingen, lichaamsopstellingen en opstellingen voor dieren.

Een verstoorde systeemdynamiek veroorzaakt verschillende problemen. Denk bij organisaties en bedrijven aan het continu terugkomen van onderlinge geschillen, lage omzet, onvrede, frustratie, veel verloop of een onverklaarbaar hoog ziekteverzuim.

Bij verstoorde familiedynamieken zien we onder meer de volgende klachten: zelfsabotage, faalangst, ongelukkige relaties, verstoorde familieverhoudingen, je leven niet op de rit krijgen, erfelijke ziektes, psychosomatische klachten, burn-out, slechte gezondheid, verslavingen of stoornissen.

Dieren die last hebben van belemmerende patronen en systeemdynamieken laten vaak symptomen zien als ongewenst gedrag in welke vorm dan ook, of bijvoorbeeld fysieke en/of mentale klachten die niet te verklaren of achterhalen zijn.

Herken je één of meerdere van eerdergenoemde situaties en/of klachten, wil je inzicht in de problematiek en werken naar een blijvende oplossing? Wil je de controle over je eigen leven of situatie weer terug? Of ben je op zoek naar een écht zinvolle invulling van je heisessie of teambuilding dag, om je team te versterken en de productiviteit van je afdelingen te optimaliseren? Neem dan contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Bernadette Wilms Systemisch Werk en OpstellingenAfbeelding van Bernadette Wilms Systemisch Werk en OpstellingenAfbeelding van Bernadette Wilms Systemisch Werk en Opstellingen

Contact

Stuur Bernadette Wilms Systemisch Werk en Opstellingen een bericht

Mijnzzp.nl