AdsWizards

BedrijfAdsWizards
ProfielDeze pagina is 1105 keer bekeken.
AdresBuizerd 27
9781XN Bedum

050-2042030
ContactStuur AdsWizards een bericht

AdsWizards

Profielpagina

AdsWizards

Bedrijfsinformatie

Online marketing bureau Groningen gespecialiseerd in zoekmachine adverteren, display advertising, Google Shopping en het adverteren op YouTube. Wij zijn dus actief op het meest populaire platform voor Search Engine Advertising (SEA) namelijk Google.

Daarnaast voeren wij ook regelmatig campagnes voor het adverteren op Facebook, het adverteren op Instagram en het adverteren op LinkedIn. Remarketing (of retargeting) campagnes voeren wij zowel binnen Google en Instagram/Facebook. Ook maken wij professionele video's en doen er de marketing voor in het kader van video marketing.

Zoekmachine Adverteren

Je wilt graag hoog in Google staan en dat ook graag ook snel? Dan is zoekmachine adverteren voor jou ideaal! Troef je concurrenten af, en sta snel in de bovenste zoekresultaten. De zoekresultaten die de meeste aandacht krijgen. Google heeft recent de zoekmachine advertenties nog meer laten lijken op de normale zoekresultaten dus de kans op een klik op jouw advertentie is nog groter geworden.

Of wellicht heb je zelf al zoekmachine campagnes gebouwd maar ben je niet tevreden over de resultaten. Wat de reden ook is, bij ons ben je aan het juiste adres voor zoekmachine adverteren.

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken en onderhouden van succesvolle campagnes. Wij streven naar tevreden klanten en daarom blijven wij ook bij met de nieuwste ontwikkelingen zodat we steeds het maximale uit de campagnes voor onze klanten halen.

Zie onze website voor meer informatie

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur AdsWizards een bericht

Mijnzzp.nl