Team Mijnzzp

Bloemenstalling

Een klein feestje voor Mijnzzp.nl! Onlangs hebben wij beroep nummer 1000 opgenomen, namelijk het beroep Dagvoorzitter. Mijnzzp.nl is de afgelopen jaren van een kleine onbekende website doorgegroeid tot een bekende website die dagelijks veel terugkerende en nieuwe bezoekers trekt. Wij vinden het leuk om te zien dat veel bezoekers gebruik maken van Mijnzzp.nl als informatiebron en als netwerksite. Onze bezoekers zijn zeker niet allemaal zzp-ers, maar bijvoorbeeld ook scholieren die op zoek zijn naar informatie. Wij hopen natuurlijk dat deze scholieren in de toekomst ook lid worden van Mijnzzp.nl als ze aan de slag gaan als zzp-er.

Ondanks dat het opzoeken van nieuwe beroepen steeds moeilijker aan het worden is blijven wij Mijnzzp.nl verder uitbreiden met nieuwe beroepen. Met een beetje creativiteit lukt het ons steeds weer nieuwe beroepen te vinden. Beroep 1001 is bijvoorbeeld het beroep gladheidsbestrijder geworden.

Momenteel zijn wij ook aan het bekijken welke nieuwe branches er opgenomen moeten worden op Mijnzzp.nl. Er zijn nog steeds een aantal branches die onduidelijk zijn voor de bezoekers. Enkele voorbeelden hiervan zijn de bouwbranche en de beveiligingsbranche. Deze branches vatten diverse beroepen die niet in deze branches thuishoren. Zodra wij de nieuwe branches opnemen zullen wij de betreffende beroepen verplaatsen, zodat dit duidelijker wordt voor de bezoekers.

Ondanks dat wij veel waarde hechten aan de beroepen zijn wij natuurlijk niet alleen maar bezig met de beroepen. Ook de profielpagina's, de advertentiepagina's en de salaris en tarief pagina hebben onze aandacht. Wij blijven dan ook alle pagina's verder verbeteren en uitbreiden. De afgelopen periode hebben wij redelijk veel aandacht moeten besteden aan de stabiliteit van Mijnzzp.nl, omdat Mijnzzp.nl steeds sneller groeit. Dat zorgt technisch gezien voor diverse uitdagingen.

Wij willen alle leden en bezoekers van Mijnzzp.nl bedanken voor hun hulp de afgelopen jaren. Samen hebben wij Mijnzzp.nl gemaakt tot wat het nu is. Wij blijven Mijnzzp.nl verder uitbreiden en verbeteren en kunnen alle tips en hulp gebruiken. Zo zijn er redelijk veel bezoekers en leden die Mijnzzp.nl binnen hun netwerk onder de aandacht brengen. Hiervoor zijn natuurlijk erg dankbaar, omdat dit ons enorm helpt.

Mijnzzp.nl