Autosloperij medewerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Autosloperij medewerker?

Een autosloperij medewerker is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden die met sloopauto's te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan het innemen van sloopauto's, het ophalen van sloopauto's, het demonteren van sloopauto's en aan het verkopen van losse onderdelen. Welke werkzaamheden een autosloperij medewerker precies uitvoert kan verschillen per autosloperij medewerker, omdat autosloperijen ook grote bedrijven kunnen zijn met diverse medewerkers die verantwoordelijk kunnen zijn voor specifieke taken. In de meeste gevallen zijn autosloperijen aan te merken als professionele sloopbedrijven die ook moeten voldoen aan strenge milieueisen en normen om milieuvervuiling te voorkomen. In het verleden kwam het nogal eens voor dat autosloperijen veel milieuvervuiling veroorzaakten omdat er vloeistoffen zoals olie en koelwater de grond in liepen. De autosloperijen van tegenwoordig zijn eigenlijk meer milieustraten geworden, waar afgedankte voertuigen volledig gestript worden, zonder dat er olie of andere vloeistoffen de grond in lopen. Het demonteren van auto's wordt tegenwoordig in een werkplaats gedaan en alleen voertuigen die geen schade meer op kunnen leveren mogen buiten komen te staan. Het beroep autosloperij medewerker betreft in de meeste gevallen monteurs en/of automonteurs die over veel technische kennis moeten beschikken , omdat ze met veel verschillende voertuigen te maken krijgen. Ook verkopers van losse onderdelen moeten over het algemeen over veel technische kennis beschikken.

Lees verder...

Opleiding tot Autosloperij medewerker

Welke opleiding is nodig om Autosloperij medewerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Autosloperij medewerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Autosloperij medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Autosloperij medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Autosloperij medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl