Autosloperij medewerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Autosloperij medewerker?

De autosloperij van vandaag de dag is niet meer te vergelijken met die van vroeger. In het verleden waren de meeste autosloperijen een grote bron van milieuvervuiling. De meeste autosloperijen zijn tegenwoordig gesaneerd, omdat de vervuiling van de grond te erg was geworden en het milieu ernstig schade opliep door de vervuiling. De autosloperijen van vandaag de dag zijn eigenlijk meer milieustraten geworden waar afgedankte voertuigen volledig gestript worden, zonder dat er olie of andere vloeistoffen in de grond lopen. Het demonteren van auto's wordt tegenwoordig in een werkplaats gedaan en alleen voertuigen die geen schade meer op kunnen leveren mogen buiten komen te staan.

Lees verder...

Opleiding tot Autosloperij medewerker

Welke opleiding is nodig om Autosloperij medewerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Autosloperij medewerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Autosloperij medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Autosloperij medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Autosloperij medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl