Zilversmid

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Zilversmid?

Een zilversmid werkt voornamelijk met zilver om voorwerpen te maken. Een zilversmid kan kleine voorwerpen maken, zoals sieraden, of grote zilveren gebruiksvoorwerpen als messen, vorken, lepels, theeserviezen, kandelaars, kinderbekers, broodmanden en tabaksdozen. Een zilversmid is dus een vakman die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van zilverwerken, en werkt bijna niet met goud zoals een goudsmid doet. Als iemand met zilver en goud werkt noemt men dit een edelsmid. De edelsmid werkt dus met allebei de edelmetalen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Zilversmid

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Zilversmid

Welke opleiding is nodig om Zilversmid te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Zilversmid? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Zilversmid

Wat is het salaris en tarief van een Zilversmid? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Zilversmid in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl