Dierenarts

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Dierenarts?

Het beroep dierenarts spreekt veel mensen aan. Toch is het worden van dierenarts niet zo makkelijk. Dit komt deels omdat het een zware opleiding is van zes jaar, waar men minimaal VWO voor moet bezitten. Omdat het een populaire opleiding is kan het zijn dat er geloot moet worden. Veel mensen kunnen dan ook niet starten met de opleiding omdat ze uitgeloot worden. Als dierenarts bestaan er verschillende specialisaties die voor een belangrijk deel zullen bepalen welke werkzaamheden de dierenarts precies zal uitvoeren. De werkzaamheden hebben wel in alle gevallen met het welzijn van dieren te maken. Het beroep dierenarts is een veelzijdig beroep dat veel mensen aanspreekt.

Lees verder...

Opleiding tot Dierenarts

Welke opleiding is nodig om Dierenarts te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Dierenarts? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Dierenarts

Wat is het salaris en tarief van een Dierenarts? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Dierenarts in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl