Civiel ingenieur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Civiel ingenieur?

Een civiel ingenieur werkt doorgaans op de engineeringafdeling binnen een bedrijf. De ingenieur komt vaak voor bij technische bedrijven, zoals infrabedrijven, waterbouw en milieutechnische bedrijven. De ingenieur is vaak bezig met het ontwerpen van nieuwe technieken of het verbeteren van bestaande processen. Ook het onderzoeken naar haalbaarheid van technieken is een belangrijk onderdeel van het werk. De meeste ingenieurs zijn HBO of academisch opgeleid. Een ingenieur is vaak gespecialiseerd in een bepaald vakgebied.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Civiel ingenieur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Civiel ingenieur

Welke opleiding is nodig om Civiel ingenieur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Civiel ingenieur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Civiel ingenieur

Wat is het salaris en tarief van een Civiel ingenieur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Civiel ingenieur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Civiel ingenieur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl