Industrieel vormgever

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Industrieel vormgever?

Een industrieel vormgever is betrokken bij het ontwikkelen van producten die uiteindelijk in massaproductie vervaardigd zullen worden. Hier kan men bijvoorbeeld denken aan stoelen, stofzuigers, kasten en kookplaten. Een belangrijke eigenschap hiervoor is dat de productie relatief goedkoop moet zijn en de massaproductie relatief gemakkelijk te realiseren moet zijn. Een industrieel vormgever ontwerpt uitsluitend voor massaproductie en niet bijvoorbeeld een meubelstuk.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Industrieel vormgever

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Industrieel vormgever

Welke opleiding is nodig om Industrieel vormgever te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Industrieel vormgever? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Industrieel vormgever

Wat is het salaris en tarief van een Industrieel vormgever? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Industrieel vormgever in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl