Stedenbouwkundige

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Stedenbouwkundige?

Een stedenbouwkundige is vaak werkzaam voor een stedenbouwkundig ontwerpbureau of voor de overheid. Het beroep van een stedenbouwkundige heeft nauwe raakvlakken met de architectuur. De stedenbouwkundige onderzoekt waar en hoe ontwikkelingen kunnen plaats vinden. Het gaat dan meestal om grote projecten zoals nieuwe woonwijken of het opnieuw inrichten van een bestaand deel van een stad. Maar de stedenbouwkundige kijkt niet alleen naar bebouwing, hij neemt in feite alles mee in zijn visie zoals parken en infrastructuur.

Lees verder...

Opleiding tot Stedenbouwkundige

Welke opleiding is nodig om Stedenbouwkundige te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Stedenbouwkundige? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Stedenbouwkundige

Wat is het salaris en tarief van een Stedenbouwkundige? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Stedenbouwkundige in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl