Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bedrijfsmaatschappelijk werker?

Een bedrijfsmaatschappelijk werker is iemand die ingezet kan worden als een medewerker problemen heeft en daardoor minder functioneert. Deze problemen kunnen om allerlei verschillende redenen ontstaan zijn zoals privé problemen, problemen op het werk, financieel of door ziekte. Wanneer iemand problemen heeft op het werk kan een bedrijfsmaatschappelijk werker uitkomst bieden. Veel bedrijfsmaatschappelijk werkers hebben ook ervaring op het gebied van mediaton.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Bedrijfsmaatschappelijk werker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Bedrijfsmaatschappelijk werker

Welke opleiding is nodig om Bedrijfsmaatschappelijk werker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bedrijfsmaatschappelijk werker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bedrijfsmaatschappelijk werker

Wat is het salaris en tarief van een Bedrijfsmaatschappelijk werker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bedrijfsmaatschappelijk werker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...