Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bedrijfsmaatschappelijk werker?

Een bedrijfsmaatschappelijk werker is iemand die ingezet kan worden als een medewerker problemen heeft en daardoor minder functioneert. Deze problemen kunnen om allerlei verschillende redenen ontstaan zijn, zoals privé problemen, problemen op het werk, financiële problemen of bijvoorbeeld door een ziekte. Als iemand problemen heeft op het werk kan een bedrijfsmaatschappelijk werker uitkomst bieden. De meeste bedrijfsmaatschappelijk werkers hebben ook ervaring op het gebied van mediaton en fungeren ook als vertrouwenspersoon. Een bedrijfsmaatschappelijk werker kan mensen doorverwijzen naar andere specialisten, zoals naar een bedrijfsarts of een psycholoog als dit nodig mocht zijn. Het beroep bedrijfsmaatschappelijk werker is zeer divers te noemen, omdat je als bedrijfsmaatschappelijk werker met verschillende soorten mensen en problemen te maken kan krijgen. Een bedrijfsmaatschappelijk werker moet dan ook gezien worden als een soort bedrijfshulpverenlener.

Lees verder...

Opleiding tot Bedrijfsmaatschappelijk werker

Welke opleiding is nodig om Bedrijfsmaatschappelijk werker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bedrijfsmaatschappelijk werker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bedrijfsmaatschappelijk werker

Wat is het salaris en tarief van een Bedrijfsmaatschappelijk werker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bedrijfsmaatschappelijk werker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl