Kunstrestaurator

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Kunstrestaurator?

Een kunstrestaurator repareert kunstvoorwerpen die beschadigd of smerig zijn. Soms kan het nodig zijn om gedeeltes zo goed mogelijk na te maken wanneer deze ontbreken. Een restaurator zal er voor zorgen dat de reparatie zo gedaan wordt dat het voorwerp in authentieke staat blijft en het gerepareerde gedeelte zo goed mogelijk bij het origineel past. Een restaurator kan verschillende soorten kunstwerken repareren zoals, muurschilderingen, schilderijen, beelden en sieraden. Wel is het zo dat een restaurator vaak zijn eigen specialisatie heeft.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Kunstrestaurator

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Kunstrestaurator

Welke opleiding is nodig om Kunstrestaurator te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Kunstrestaurator? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Kunstrestaurator

Wat is het salaris en tarief van een Kunstrestaurator? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Kunstrestaurator in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl