Sleuvenfrezer

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Sleuvenfrezer?

Een sleuvenfrezer is verantwoordelijk voor het vrezen van sleuven, wat betrekking heeft op sleuven voor stroomleidingen of sleuven voor vloerverwarming. Een sleuvenfrezer maakt door middel van een machine met een geharde schijf sleuven in muren, vloeren of plafonds. Er zijn verschillende machines voor diverse ondergronden. Het frezen in beton of steen gebeurt over het algemeen met twee diamant schijven naast elkaar en het frezen van sleuven in kalkzandsteen met een grove schijf die in een keer alles weg freest. Binnen de nieuwbouw is het de sleuvenfrezer die alle woningen voorziet van de sleuven, zodat de elektricien dit niet zelf hoeft te doen. Sleuven voor vloerverwarming betreft meestal bestaande vloeren die voorzien worden van vloerverwarming. Het is niet ondenkbaar dat een sleuvenfrezer ook een betonboorder is, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Het beroep sleuvenfrezer komt eigenlijk alleen binnen de nieuwbouw voor. Bij reguliere verbouwingen frezen vaklieden over het algemeen zelf de sleuven die nodig zijn.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Sleuvenfrezer

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Sleuvenfrezer

Welke opleiding is nodig om Sleuvenfrezer te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Sleuvenfrezer? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Sleuvenfrezer

Wat is het salaris en tarief van een Sleuvenfrezer? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Sleuvenfrezer in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl