Asbestsaneerder

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Asbestsaneerder?

Een asbestsaneerder is iemand zoals het woord het al aangeeft asbest verwijdert op locatie. De laatste jaren is er veel te doen geweest om asbest. Het is iedereen onderhand wel duidelijk dat asbest een gevaarlijk stof is wanneer deze bewerkt wordt. Het verwijderen van deze stof moet dan ook op een veilige manier gedaan worden. Asbest is een verzamelnaam voor in de natuur voorkomende mineralen, die zijn opgebouwd uit fijne microscopisch kleine vezels. Asbest is dan ook een natuurlijk product. Asbest is een delfstof die wordt gewonnen in onder andere Zuid Amerika, Rusland en Canada.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Asbestsaneerder

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Asbestsaneerder

Welke opleiding is nodig om Asbestsaneerder te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Asbestsaneerder? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Asbestsaneerder

Wat is het salaris en tarief van een Asbestsaneerder? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Asbestsaneerder in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Asbestsaneerder zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl