Assistent uitvoerder

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Assistent uitvoerder?

Een assistent uitvoerder is de rechterhand van de uitvoerder. Meestal is de assistent uitvoerder in opleiding, om uiteindelijk zelf uitvoerder te worden. Vooral op grote bouwlocaties is het niet ongebruikelijk dat de uitvoerder hulp heeft van een assistent uitvoerder. Als assistent uitvoerder hoef je niet in de bouw werkzaam te zijn, omdat uitvoerders ook in andere branches voorkomen. Over het algemeen zal de assistent uitvoerder onder begeleiding staan van de uitvoerder, maar het kan ook voorkomen dat de assistent uitvoerder zelf de verantwoordelijkheid krijgt over een klein bouwproject. Hier zal de assistent uitvoerder dus zelf het personeel en onderaannemers moeten aansturen. Als assistent uitvoerder ben je dan ook een soort manager en zal je over leidinggevende capaciteiten moeten beschikken.

Lees verder...

Opleiding tot Assistent uitvoerder

Welke opleiding is nodig om Assistent uitvoerder te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Assistent uitvoerder? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Assistent uitvoerder

Wat is het salaris en tarief van een Assistent uitvoerder? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Assistent uitvoerder in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl