Voedingsassistent

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Voedingsassistent?

Een voedingsassistent is verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden die te maken hebben met het eten en drinken van cliënten die verblijven binnen een verpleeghuis, wooncentrum of verpleegafdeling van een ziekenhuis. Denk hierbij aan het opmaken van bestellijsten, het bestellen van eten en drinken en het verdelen van het eten en drinken. Andere belangrijke werkzaamheden zijn weer het registreren van de temperaturen en het toezien op de algemene hygiëne. Afhankelijk van waar de voedingsassistent werkzaam is kan een voedingsassistent ook verantwoordelijk zijn voor andere werkzaamheden zoals toedienen van eten aan patiënten die zelf niet meer goed kunnen eten of bijvoorbeeld het overleggen met verpleegkundigen en diëtisten als dit nodig mocht zijn.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Voedingsassistent

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Voedingsassistent

Welke opleiding is nodig om Voedingsassistent te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Voedingsassistent? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Voedingsassistent

Wat is het salaris en tarief van een Voedingsassistent? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Voedingsassistent in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl