Receptionist

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Receptionist?

Een receptionist is vaak ook een telefonist binnenin een organisatie. De taak van een receptionist is erg belangrijk voor een bedrijf omdat deze het visitekaartje is voor klanten die langskomen. Gastvrijheid is één van de belangrijkste taken van een receptionist. De receptionist ontvangt de gasten en verwijst deze door naar de juiste afdeling. Tevens beantwoordt de receptionist e-mails die binnenkomen of stuurt deze door naar de juiste personen. Soms kan het voorkomen dat je ook verantwoordelijk bent voor het aannemen en doorsturen van de post die binnenkomt of het klaarmaken van ruimtes waar vergaderd dient te worden. De functie receptionist is meestal op Mbo-niveau.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Receptionist

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Receptionist

Welke opleiding is nodig om Receptionist te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Receptionist? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Receptionist

Wat is het salaris en tarief van een Receptionist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Receptionist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Receptionist zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl