Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Logistiek planner (haven)?

Een planner in de branche scheep- en pleziervaart houdt zich bezig met planning in de havens. Wat een planning precies inhoud kan per branche verschillen. Een belangrijk doel van de planning is om een bepaald traject zonder fouten te laten verlopen wat weer direct resulteert in minder kosten en efficiency. Er is nogal wat voorbereiding nodig om bijvoorbeeld een schip aan de goede kade te laten afmeren waar de juiste kranen en mensen staan om het schip te lossen.  Schepen die stilliggen zijn niet productief en iedere dag dat een schip niet vaart kost de maatschappij of eigenaar veel geld. Het is daarom belangrijk dat het laden en lossen en overige benodigde zaken, van te voren goed geregeld zijn, zodat het schip zo snel mogelijk naar zijn volgende bestemming kan varen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Logistiek planner (haven)

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Logistiek planner (haven)

Welke opleiding is nodig om Logistiek planner (haven) te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Logistiek planner (haven)? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Logistiek planner (haven)

Wat is het salaris en tarief van een Logistiek planner (haven)? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Logistiek planner (haven) in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl