Stortwerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Stortwerker?

Een stortwerker kan verantwoordelijk zijn voor verschillende werkzaamheden die allemaal met baggerwerkzaamheden te maken hebben. Als stortwerker kan je werkzaam zijn aan boord van een baggerschip maar kan je ook werkzaam zijn aan wal. Denk hierbij aan het toezien op de pijpleidingen, die gebruikt kunnen worden om het zand op het land te spuiten. Het is in dit geval de taak van de stortwerker om toe te zien op dit proces. Ook is de stortwerker verantwoordelijk voor het verleggen en monteren van de buizen als dit nodig mocht zijn. Binnen dit beroep is het belangrijk dat je goed samen kunt werken met andere stortwerkers, de stortbaas en de baggermeester, omdat baggerwerkzaamheden nooit alleen uitgevoerd worden. Iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het team.

Lees verder...

Opleiding tot Stortwerker

Welke opleiding is nodig om Stortwerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Stortwerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Stortwerker

Wat is het salaris en tarief van een Stortwerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Stortwerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl