Bakker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bakker?

Een bakker of bakster is iemand die verschillende producten kan maken afhankelijk van de soort bakker, omdat er verschillende bakkers bestaan. Een ambachtelijke bakker maakt bijvoorbeeld zelf brood, koek en saucijzenbroodjes om te verkopen en een koude bakker niet. Het beroep bakker is dan ook onder te verdelen tussen een ambachtelijke bakker en een koude bakker. Een ambachtelijke bakker kan onder andere producten bakken zoals brood, koek, banket en nog veel meer in tegenstelling tot een koude bakker. Als een bakker zijn eigen producten bakt spreekt men dus van een warme bakker of ambachtelijke bakker. Als de bakker dit niet doet spreekt men van een koude bakker. Tegenwoordig komt het steeds meer voor dat producten in de nacht gemaakt worden en afgebakken worden in de winkel. Een bakker werkt in een bakkerij, wat betrekking kan hebben op een bakkerswinkel met of zonder eigen werkplaats om de verschillende producten te kunnen maken als bakker.

Lees verder...

Opleiding tot Bakker

Welke opleiding is nodig om Bakker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bakker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bakker

Wat is het salaris en tarief van een Bakker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bakker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl