Filiaalmanager

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Filiaalmanager?

Een filiaalmanager heeft de verantwoordelijkheid over één of meerdere filialen. Een filiaal betekent in het Latijns “dochter”. Deze term geeft aan dat het om een bijkantoor of dochteronderneming gaat, zoals een lokale winkel. De eigenaar van het filiaal staat niet zelf in het filiaal maar heeft een speciale filiaalmanager aangesteld, die de manager is van het filiaal. Het is dan ook de filiaalmanager die verantwoordelijk is voor het filiaal. Als filiaalmanager ben je de beheerder of manager van één of meerdere filialen en zal je verantwoording afleggen aan de regiomanager of de directie van het bedrijf. Het beroep filiaalmanager is een beroep met veel verantwoordelijkheden, omdat je zelfstandig één of meerdere filialen draaiend zal moeten houden volgens de richtlijnen van de organisatie waar je werkzaam voor bent. Daarnaast zal je als filiaalmanager ook verantwoording moeten afleggen over de behaalde omzet. Als filiaalmanager zal je over het algemeen ook zelf personeel mogen aannemen binnen de regels van de organisatie.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Filiaalmanager

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Filiaalmanager

Welke opleiding is nodig om Filiaalmanager te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Filiaalmanager? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Filiaalmanager

Wat is het salaris en tarief van een Filiaalmanager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Filiaalmanager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl