Housekeeper

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Housekeeper?

Een houskeeper is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden die over het algemeen met schoonmaakwerk te maken hebben, zoals het schoonmaken van hotelkamers. Houskeeper of housekeeping is een moderne benaming voor een kamermeisje of schoonmaakster. De housekeeper zorgt er voor dat alle kamers schoongemaakt worden. Dit kan nodig zijn op verschillende tijdstippen, zoals bij de aankomst van gasten, gedurende het verblijf van gasten of na het vertrek van de gasten. De housekeeper is naast de schoonmaakwerkzaamheden meestal ook verantwoordelijk voor het verzorgen van schoon beddengoed, nieuwe handdoeken en eventuele planten op een kamer. Naast het schoonmaken van de hotelkamers kan een houskeeper andere ruimtes schoonhouden, zoals de lobby, de gangen en bijvoorbeeld het restaurant. Een houskeeper is dan ook een allround medewerker die ingezet kan worden voor verschillende werkzaamheden.

Lees verder...

Opleiding tot Housekeeper

Welke opleiding is nodig om Housekeeper te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Housekeeper? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Housekeeper

Wat is het salaris en tarief van een Housekeeper? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Housekeeper in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl