Front office manager

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Front office manager?

Een front office manager kan bij verschillende soorten bedrijven werkzaam zijn, zoals een hotel, een recreatiepark of een ander groot gebouw met een eigen receptie zoals een congrescentrum. Als front office manager ben je de leidinggevende van andere receptiemedewerkers. De functie front office manager komt niet overal voor bij bedrijven die beschikken over een receptie, omdat dit meestal alleen het geval is als er sprake is van een grote receptie. Als front office manager zorg je ervoor dat gasten op een correcte manier ontvangen worden door de medewerkers en dat de receptie er netjes en verzorgd uitziet. Het is niet ondenkbaar dat de front office manager zelf ook meewerkt, maar dit kan wel per bedrijf verschillen. Andere verantwoordelijkheden van een front office manager kunnen zijn het maken van de personeelsplanning, het voeren van functioneringsgesprekken en administratieve werkzaamheden.

Lees verder...

Opleiding tot Front office manager

Welke opleiding is nodig om Front office manager te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Front office manager? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Front office manager

Wat is het salaris en tarief van een Front office manager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Front office manager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl