Facilitair manager

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Facilitair manager?

Een facilitair manager is verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden, die te maken hebben met het huishouden van bedrijven. Het beroep facilitair manager is erg ruim en kan betrekking hebben op uiteenlopende soorten werkzaamheden, zoals het regelen van de beveiliging, het regelen van de catering en het verzorgen van de schoonmaak. Als facilitair manager zal je over een flexibele instelling moeten beschikken, omdat je ingezet kan worden voor uiteenlopende werkzaamheden. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een facilitair manager het beste omschrijven als het regelen dat alle personeelsleden en diensten binnen de organisatie beschikken over de juiste werkmaterialen. Een facilitair manager is dus een manager, die beschikt over een leidinggevende functie. Een facilitair manager zal over het algemeen ook andere facilitair medewerkers aansturen, wat betrekking kan hebben op verschillende beroepen, zoals schoonmakers of beheerders. Een facilitair manager is dan ook verantwoordelijk voor het begeleiden van interne facilitaire processen. Het beroep facilitair manager komt over het algemeen alleen voor binnen de grotere organisaties, wat betrekking kan hebben op bedrijven en overheden. Organisatiekunde speelt over het algemeen een belangrijke rol als facilitair manager, omdat je met verschillende interne medewerkers en externe bedrijven te maken krijgt. Als facilitair manager ben je een belangrijke ondersteuning van alle werknemers, omdat ze over het algemeen de facilitair manager benaderen als ze met vragen zitten, die de organisatie aangaan. Als facilitair manager kan het voorkomen dat je diverse andere facilitair medewerkers aanstuurt. Dit is meestal het geval als je voor de grotere organisaties werkzaam bent.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Facilitair manager

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Facilitair manager

Welke opleiding is nodig om Facilitair manager te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Facilitair manager? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Facilitair manager

Wat is het salaris en tarief van een Facilitair manager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Facilitair manager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl