Facilitair manager

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Facilitair manager?

Een facilitair manager is verantwoordelijk voor diverse taken en werkzaamheden die te maken hebben met het huishouden van bedrijven. Het zijn over het algemeen alleen de grotere bedrijven en overheden die gebruik maken van één of meerdere facilitair managers en facilitair medewerkers. Het beroep facilitair manager is erg ruim en kan betrekking hebben op uiteenlopende soorten werkzaamheden, zoals het regelen van de beveiliging, het regelen van de catering en het verzorgen van de schoonmaak. Als facilitair manager zal je over een flexibele instelling moeten beschikken, omdat je ingezet kan worden voor uiteenlopende soorten werkzaamheden. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een facilitair manager het beste omschrijven als het regelen dat alle personeelsleden en diensten beschikken over de juiste werkmaterialen. Een facilitair manager is een manager die beschikt over een leidinggevende functie. De facilitair manager zal dus andere facilitair medewerkers aansturen, wat ook weer betrekking kan hebben op uiteenlopende soorten beroepen. Een facilitair manager is dan ook verantwoordelijk voor het begeleiden van interne facilitaire processen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Facilitair manager

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Facilitair manager

Welke opleiding is nodig om Facilitair manager te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Facilitair manager? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Facilitair manager

Wat is het salaris en tarief van een Facilitair manager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Facilitair manager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl