Hotel receptioniste

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Hotel receptioniste?

Een hotel receptioniste is verantwoordelijk voor frontofficewerkzaamheden. Een andere benaming voor een hotel receptioniste is frontofficemedewerker, maar een frontofficemedewerker kan ook werkzaam zijn buiten hotels zoals bij een congrescentrum of recreatiepark. Als hotel receptioniste werk je meestal wel op de frontoffice, dat niks anders is dan een balie of receptie. De werkzaamheden als hotel receptioniste moeten gezien worden als het ontvangen van gasten en het informeren van gasten. Denk hierbij aan het inchecken van gasten, het uitchecken van gasten en aan algemene administratieve werkzaamheden. Daarnaast kan het zo zijn dat gasten specifieke vragen hebben. Als hotel receptioniste is het belangrijk dat je bezoekers op een correcte manier ontvangt en voorziet van informatie. De hotel receptioniste is dan ook het visitekaartjes van een hotel. Vaak is de hotel receptioniste ook verantwoordelijk voor telefonische vragen en eventuele boekingen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Hotel receptioniste

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Hotel receptioniste

Welke opleiding is nodig om Hotel receptioniste te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Hotel receptioniste? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Hotel receptioniste

Wat is het salaris en tarief van een Hotel receptioniste? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Hotel receptioniste in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Hotel receptioniste zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl