Kamermeisje

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Kamermeisje?

Een kamermeisje is verantwoordelijk voor de schoonmaak van hotelkamers en andere algemene ruimtes. Een andere benaming voor een kamermeisje is ook wel houskeeper. Naast schoonmaakwerkzaamheden kan een kamermeisje  verantwoordelijk zijn voor andere taken, zoals het verschonen van het beddengoed of het verwisselen van de handdoeken op de kamer. Een andere taak kan weer het zijn het luchten van de kamer voordat de gasten de kamer betrekken. Als kamermeisje zal je meestal in een team van andere kamermeisjes werkzaam zijn, omdat de werkzaamheden in veel gevallen binnen een bepaald tijdsbestek uitgevoerd moeten worden. Alle kamermeisjes hebben over het algemeen specifieke taken, zoals het stofzuigen van de vloer of het schoonmaken van de badkamer. Op deze manier kan er over het algemeen sneller gewerkt worden, omdat ieder kamermeisje precies weet wat hij of zij moet doen qua werkzaamheden.

Lees verder...

Opleiding tot Kamermeisje

Welke opleiding is nodig om Kamermeisje te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Kamermeisje? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Kamermeisje

Wat is het salaris en tarief van een Kamermeisje? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Kamermeisje in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl