Interieurverzorger

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Interieurverzorger?

Een interieurverzorger maakt interieurs schoon voor particulieren of bedrijven. Een andere benaming voor een interieurverzorger is ook wel schoonmaker of poetsvrouw. Welke werkzaamheden een interieurverzorger precies uitvoert kan per opdracht en werkgever verschillen, maar de werkzaamheden hebben wel altijd met schoonmaak- of poetswerkzaamheden te maken. Daarnaast bestaat er een groot verschil tussen particuliere opdrachtgevers en bedrijven, omdat je als interieurverzorger voor particulieren meestal zelfstandig zal werken en bij bedrijven meer met vaste taken zal werken. Binnen bedrijven is het over het algemeen ook zo dat je buiten de openingstijden werkzaam zal zijn, zodat werknemers en klanten geen hinder ondervinden van de diverse schoonmaakwerkzaamheden. Als interieurverzorger kan je verschillende taken uitvoeren, zoals het afstoffen van meubels, de prullenbakken legen, afwassen, vloeren dweilen en bijvoorbeeld de toiletruimtes schoonmaken. Als je voor een particuliere opdrachtgever werkt kunnen er ook andere werkzaamheden bijkomen zoals de was, strijken, ruiten wassen en bijvoorbeeld boodschappen doen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Interieurverzorger

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Interieurverzorger

Welke opleiding is nodig om Interieurverzorger te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Interieurverzorger? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Interieurverzorger

Wat is het salaris en tarief van een Interieurverzorger? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Interieurverzorger in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Interieurverzorger zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl