Bromfietsmonteur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bromfietsmonteur?

Bromfietsmonteur is een beroep dat vaak gecombineerd wordt met een fietsenwinkel. De fietsenmaker verkoopt en onderhoud naast fietsen ook brommers. Net zo als fietsen zijn brommers behoorlijk populair bij de mensen om verschillende redenen zoals flexibiliteit en het feit dat het een relatief goedkoop vervoersmiddel is. In het verleden waren er veel schakelbrommers maar tegenwoordig zijn automaten zoals scooters geliefder. De laatste jaren zijn de eisen fors verscherpt met betrekking tot het besturen van een brommer omdat er veel te veel ongelukken voorkwamen met brommers.

Lees verder...

Opleiding tot Bromfietsmonteur

Welke opleiding is nodig om Bromfietsmonteur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bromfietsmonteur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bromfietsmonteur

Wat is het salaris en tarief van een Bromfietsmonteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bromfietsmonteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl