Bromfietsmonteur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bromfietsmonteur?

Een bromfietsmonteur is een techneut die zich gespecialiseerd heeft in bromfietsen. Bromfietsen zijn er in diverse soorten en types die net zo als andere voertuigen regelmatig onderhouden moeten worden. Het is niet ondenkbaar dat een bromfietsmonteur ook een fietsenmaker zal zijn, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. De werkzaamheden als bromfietsmonteur bestaan over het algemeen uit het verkopen van brommers en/snorfietsen en het onderhouden van brommers en/of snorfietsen. Een andere benaming voor een bromfietsmonteur kan ook zijn scootertechnicus. Scooters zijn natuurlijk ook gewoon brommers. Het is de bromfietsmonteur die precies weet welk onderhoud wanneer uitgevoerd zal moeten worden aan bromfietsen en snorfietsen. Brommers en snorfietsen zijn relatief gezien complexe voertuigen die regelmatig goed onderhouden moeten worden om optimaal te blijven functioneren.

Lees verder...

Opleiding tot Bromfietsmonteur

Welke opleiding is nodig om Bromfietsmonteur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bromfietsmonteur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bromfietsmonteur

Wat is het salaris en tarief van een Bromfietsmonteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bromfietsmonteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl