Logistiek manager

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Logistiek manager?

Een logistiek manager is verantwoordelijk voor de logistieke goederenstromen en de logistiek medewerkers binnen een organisatie. Logistiek kunnen we in het kort omschrijven als het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van goederenstromen. Een belangrijk punt binnen de logistiek is het zo efficiënt mogelijk beheren en vervoeren van goederen. Het is de logistiek manager die de verantwoordelijkheid heeft om de goederenstromen zo efficiënt mogelijk te organiseren, door het aansturen van de logistiek medewerkers. Daarnaast zal je als logistiek manager regelmatig overleggen met de directie en andere partijen die betrokken zijn bij de organisatie.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Logistiek manager

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Logistiek manager

Welke opleiding is nodig om Logistiek manager te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Logistiek manager? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Logistiek manager

Wat is het salaris en tarief van een Logistiek manager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Logistiek manager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl