Afwasser

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Afwasser?

Een afwasser kan zijn werkzaamheden handmatig of machinaal uitvoeren. Als het handmatig afgewassen dient te worden gaat het vaak om kleine hoeveelheden afwas. Het met de hand afwassen wordt over het algemeen gedaan met een afwasborstel. Hierna gaat de afwas op een druiprek en vervolgens zal de was droog gemaakt worden met een theedoek. Tegenwoordig hebben veel mensen of bedrijven een afwasmachine staan. De afwasmachine heeft een aantal voordelen zoals geen afwas op het aanrecht en de afwasmachine is zuiniger met water dan wanneer dit met de hand gedaan wordt. Een nadeel van de wasmachine is de tijd die de machine nodig heeft en dat glaswerk op den duur corrosie kan gaan vertonen.

Lees verder...

Opleiding tot Afwasser

Welke opleiding is nodig om Afwasser te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Afwasser? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Afwasser

Wat is het salaris en tarief van een Afwasser? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Afwasser in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl