Floormanager

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Floormanager?

Een floormanager is verantwoordelijk voor de aansturing van medewerkers op de werkvloer. Doorgaans is deze functie van toepassing in branches als de horeca, net als in de retailsector en in de hospitality industrie. Deze laatstgenoemde industrie kent een breed karakter en daarin zijn diverse soorten bedrijven te onderscheiden. Zo heeft hospitality onder meer betrekking op vakantieparken net als op casino’s en speelhallen, maar ook op wellnesscentra en op cruiseschepen. Een floormanager zorgt niet alleen voor de aansturing van medewerkers, maar is ook verantwoordelijk voor commerciële resultaten. Bijvoorbeeld als het gaat om de omzet net als om bijverkoop en om marge. Een andere taak van de floormanager heeft betrekking op de logistieke planning, zoals ten aanzien van de goederenverwerking op de werkvloer. Ook de vertaling van het bedrijfsconcept op de werkvloer kan onder de taken vallen. Dat geldt eveneens voor de uitstraling instore van bijvoorbeeld winkels. Een van de doelen van de functie is om ervoor te zorgen dat alles op de werkvloer op rolletjes verloopt. Zo is een floormanager voor de dagelijkse gang van zaken verantwoordelijk. De functie brengt eveneens met zich om als vraagbaak voor medewerkers te dienen. Daarin heeft een floormanager een belangrijke rol als het om antwoorden en probleemoplossingen gaat. Verder treedt een floormanager op als ambassadeur van het bedrijf. Er zijn verschillende praktische werkzaamheden om uit te voeren. Denk daarbij aan samenstellen van roosters of aan het opmaken van de kas aan het einde van een werkdag. Het betreft dan ook een veelzijdige functie met een grote mate van verantwoordelijkheid. Doorgaans rapporteert een floormanager aan het hoger management over de voortgang en behaalde resultaten.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Floormanager

Wat is het salaris en tarief van een Floormanager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Floormanager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Floormanager

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Floormanager bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl