Cleanroom medewerker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Cleanroom medewerker?

Een cleanroom medewerker is werkzaam binnen een zeer zuivere werkomgeving. Deze ruimte is ontworpen om besmetting of vervuiling in het productieproces of onderzoek, dat in deze omgeving plaatsvindt, te beperken of volledig uit te sluiten. Afhankelijk van de werkzaamheden vervult een cleanroom medewerker meestal de functie van een assemblagetechnicus of assemblagemedewerker. Eigenlijk kan iedereen met technisch inzicht aan de slag als cleanroom medewerker. In de meeste gevallen is de gevolgde opleiding niet van belang. Het is belangrijker dat je enthousiast en leergierig bent en dat je de veiligheid van jezelf en jouw collega’s op een goede manier kunt waarborgen. Daarnaast wil je graag meer leren over de organisatie waar je komt te werken en je bent een harde werker die de Nederlandse taal goed beheerst. Als je graag aan de slag wil gaan met het uitvoeren van metingen, is het een pre als je goed met computers kan werken. De meeste functies als cleanroom medewerker vinden plaats in ploegendienst. Sommige bedrijven gaan in het weekend dicht, maar bij andere bedrijven kan het voorkomen dat je ook in de weekenden moet werken. Het werkrooster van een cleanroom medewerker is erg overzichtelijk. Je werkt een aantal dagen in een bepaalde ploeg en daarna wissel je weer. Ondanks de flexibele werktijden weet de cleanroom medewerker, dankzij het rooster, goed waar hij of zij aan toe is. Als cleanroom medewerker is het belangrijk dat je secuur kunt werken. In de meeste gevallen zal een cleanroom medewerker werkzaam zijn binnen een technische werkomgeving. Het assembleren van technische producten vraagt ook om technisch inzicht. Andere werkzaamheden van een cleanroom medewerker kunnen zijn het reinigen en verpakken van onderdelen. Het beroep cleanroom medewerker komt in de praktijk voor op alle denkbare niveaus.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Cleanroom medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Cleanroom medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Cleanroom medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Cleanroom medewerker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Cleanroom medewerker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl