Docent bouwkunde

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Docent bouwkunde?

Een docent bouwkunde leert leerlingen alles over bouwen. Het is afhankelijk van de soort opleiding wat de leerlingen precies leren. Bouwkunde heeft betrekking op bouwen en alles wat hiermee te maken heeft. Zo kan het zijn dat de docent de leerlingen les geeft over vaktermen, constructies, bouwtechnieken, restauratie of architectuur. Een opleiding in de bouw kan dus op verschillende niveaus plaats vinden. Beroepen binnen de bouw zijn meestal erg breed en vaak een samenspel tussen diverse medewerkers. Een gebouw bouwen is nooit een taak van een persoon. Een timmerman kan niet zonder tekening bouwen. Deze tekening wordt weer gemaakt door een architect. Een architect kan wel mooi tekenen maar heeft de timmerman of aannemer nodig om ook echt te kunnen bouwen.

Lees verder...

Opleiding tot Docent bouwkunde

Welke opleiding is nodig om Docent bouwkunde te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Docent bouwkunde? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Docent bouwkunde

Wat is het salaris en tarief van een Docent bouwkunde? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Docent bouwkunde in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl