Podiumbouwer

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Podiumbouwer?

Een podiumbouwer is verantwoordelijk voor het opbouwen van decors op verschillende locaties, zoals in een theatergebouw, stadion, op een beurs of op een feestlocatie. Een podiumbouwer is werkzaam binnen de Podium- en Evenemententechniek en kan verantwoordelijk zijn voor één of meerdere taken, afhankelijk van zijn opleiding. Er bestaan voor het beroep podiumbouwer verschillende soorten opleidingen, die ook verschillende verantwoordelijkheden kennen. De belangrijkste taak van een podiumbouwer is het op een veilige manier werken en het opbouwen van podiums zonder dat er ongelukken gebeuren.

Lees verder...

Opleiding tot Podiumbouwer

Welke opleiding is nodig om Podiumbouwer te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Podiumbouwer? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Podiumbouwer

Wat is het salaris en tarief van een Podiumbouwer? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Podiumbouwer in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl