Binnenvaartschipper

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Binnenvaartschipper?

Een binnenvaartschipper kan betrekking hebben op verschillende functies zoals de functie kapitein, stuurman, matroos of de functie schipper binnenvaart. Het beroep schipper binnenvaart is een beroep op Mbo-niveau drie. De functie schipper binnenvaart is een ondersteunde functie, waarbij je onder toezicht staat van de kapitein of stuurman. Als schipper binnenvaart werk je over het algemeen veel zelfstandig en kan het voorkomen dat je andere medewerkers aan boord aanstuurt qua werkzaamheden. Welke werkzaamheden je precies uitvoert kan per binnenvaartschip verschillen, maar over het algemeen zijn je taken gericht op veiligheidsgebied, milieuzorg kwaliteitswaarborging en eventueel op het personeelsbeleid of andere administratieve taken. Als schipper binnenvaart ben je dan ook een belangrijke ondersteuning voor de kapitein of stuurman.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Binnenvaartschipper

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Binnenvaartschipper

Welke opleiding is nodig om Binnenvaartschipper te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Binnenvaartschipper? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Binnenvaartschipper

Wat is het salaris en tarief van een Binnenvaartschipper? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Binnenvaartschipper in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl