Orderpicker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Orderpicker?

Een orderpicker is doorgaans te vinden in grote magazijnen zoals die voorkomen bij groothandels en expeditiebedrijven. Als orderpicker werk je doorgaans op de orderproductieafdeling waar jij en je collega's verantwoordelijk zijn voor het verzamelen en verwerken van ingekomen bestellingen. Daarnaast zal je over het algemeen ook binnenkomende goederen verwerken en op de juiste manier in het magazijn opslaan. Het laden en lossen en het verwerken van bestellingen zijn dan ook de hoofdtaken van een orderpicker. De exacte werkzaamheden van een orderpicker kunnen per bedrijf wel iets verschillen omdat niet alle bedrijven dezelfde diensten en producten aanbieden. Een orderpicker komt bijvoorbeeld veel voor bij detailhandelsbedrijven die veel verkopen via het internet. Als orderpicker zorg jij ervoor dat de bestellingen op de juiste manier verzameld en verzonden worden naar de klant. Als orderpicker zul je overigens ook simpele computertaken hebben zoals het uitprinten van labels en adressen.

Lees verder...

Opleiding tot Orderpicker

Welke opleiding is nodig om Orderpicker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Orderpicker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Orderpicker

Wat is het salaris en tarief van een Orderpicker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Orderpicker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl