Logistiek medewerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Logistiek medewerker?

Een logistiek medewerker c.q. expeditiemedewerker werkt doorgaans in een magazijn van een distributiecentrum zoals die heel veel voorkomen bij verschillende soorten bedrijven. Een logistiek medewerker werkt doorgaans voor bedrijven die actief zijn binnen de transportsector. Ook groothandelsbedrijven hebben logistiek medewerkers in dienst. De functie van een logistiek medewerker bestaat onder andere uit het coördineren van inkomende en uitgaande goederenstromen. De taken van een logistiek medewerker zullen over het algemeen bestaan uit het lossen van goederen, het ordenen van goederen, het inventariseren van goederen en het beladen van vrachtwagens. De specifieke taken van een logistiek medewerker zullen per bedrijf verschillen en zijn niet eenduidig aan te geven. Omdat de meeste distributiecentrums groot zijn werken er doorgaans ook meerdere logistiek medewerkers die verschillende taken kunnen uitvoeren binnen het bedrijf. De meeste logistiek medewerkers hebben specifieke taken maar dit kan per bedrijf natuurlijk verschillend zijn.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Logistiek medewerker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Logistiek medewerker

Welke opleiding is nodig om Logistiek medewerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Logistiek medewerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Logistiek medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Logistiek medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Logistiek medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl